avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile pacientului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile pacientului

buna,va rog sa-mi spune-ti daca mama mea are dreptul sa ceara medicului de familie bilet de trimitere la oras in acelasi judet,ea locuind la sat?as mai dori sa stiu daca mama in luna ianuarie a avut bilet de trimitere la boli interne,in luna februarie a avut bilet la cardiologie iar luna aceasta a cerut bilet din nou la boli interne unde a fost si in luna ianuarie si a fost refuzata,de ce?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:54, 3 Martie 2012
Pacientul are dreptul sa solicite medicului de familie bilete necesare pentru analize si investigatii de specialitate
Medicul de familie insa ,prin contractul incheiat cu casa de asigurari de sanatate ,conditionat de numarul de pacienti pe care ii are inregistrati ,detine un numar distinct prevazut de eliberare : retete medicamente compensate,gratuite, de bilete de trimitere la tratament si medic de specialitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare medicamente diabetic neasigurat Dorina P. Dorina P. Sunt fara asigurare ( ramas fara serviciu ) diabetic tip 2 si medicul refuza sa imi dea reteta pt medicamente compensate . Este legal ? daca nu , cum pot ... (vezi toată discuția)
Retete compensate - transcriere reteta de la medicul specialist URIAS URIAS Buna ziua, Va rog un raspuns pentru următoarea problema care ma duce la exasperare: Am fost la medicul specialist si mi-a scris o reteta normala cu mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a prescrie medicamente ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua, Un medic poate prescrie legal pe o reteta simpla si medicamente din afara zonei lui de specializare? Orice medicament? Multumesc! (vezi toată discuția)