avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termenul de recurs este de 10 zile lucratoare sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termenul de recurs este de 10 zile lucratoare sau calendaristice?

As dori sa stiu daca termenul de recurs este de 10 zile lucratoare sau calendaristice.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 08:54, 3 Martie 2012
10 zile lucratoare, fara a se lua in calcul ziua de inceput si de sfarsit.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
leuca_luminita, utilizator
10 zile calendaristice, fara a se lua in calcul ziua comunicarii si ziua introducerii cererii. In cazul in care termenul se implineste intr-o zi nelucratoare sau cand serviciul este suspendat , se prelungeste pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare. vezi Codul de Procedura Civila art. 101.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Sentinta lala21 lala21 S-a incheiat un proces si termenul de recurs este de 15 zile. Sunt calendaristice sau lucratoare? (vezi toată discuția)