avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA inregistrare in ROI? Deducere cheltuieli: diurna
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA inregistrare in ROI? Deducere cheltuieli: diurna

Buna seara ,De curand am deschis un PFA ca neplatitor de TVA ,impozitare in sistem real.Domeniul de activitate instalatii electrice si sanitare (montaj si reparatii).Tin sa mentionez ca activitatea se va desfasura in Belgia in baza unui contract cu o societate de acolo.Intrebarea mea este (1),trbuie sa ma inregistrez in ROI? ,socitatea Belgiana mi-a spus ca nu este nici o problema daca eu nu sunt platitor de TVA(2) cum voi deduce cheltuielile in cazul in care eu voi locui o perioada mai lunga acolo (e vorba de diurna pe zi) Va multumesc anticipat pt raspuns!!

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 07:38, 3 Martie 2012
Nu este necesara inregistrarea ca platitor de TVA, insa trebuie sa va inregistrati in R.O.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)
Pfa- import bunuri din ue Brenntag srl Brenntag srl un PFA neplatitor de tva poate face import de bunuri din UE ( Belgia)? in acest caz plateste tva-ul in Belgia? mentionez ca importul de bunuri se face in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)