Buna seara ,De curand am deschis un PFA ca neplatitor de TVA ,impozitare in sistem real.Domeniul de activitate instalatii electrice si sanitare (montaj si reparatii).Tin sa mentionez ca activitatea se va desfasura in Belgia in baza unui contract cu o societate de acolo.Intrebarea mea este (1),trbuie sa ma inregistrez in ROI? ,socitatea Belgiana mi-a spus ca nu este nici o problema daca eu nu sunt platitor de TVA(2) cum voi deduce cheltuielile in cazul in care eu voi locui o perioada mai lunga acolo (e vorba de diurna pe zi) Va multumesc anticipat pt raspuns!!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.