avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... termen depunere declaratie creanta
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

termen depunere declaratie creanta

buna ziua,
daca declaratia de creanta a fost depusa inainte de a se declara termenul limita de depunere, acesta este valida sau trebuie reintrodusa ?
speta: la 21.01.2012 am gasit pe portalul tribunalului ca debitorul a intrat in insolventa si era indicat termenul de 25.02.2012 pentru continuare procedurii la 20.02.2012 am depus declaratia de creanta cu taxe cu tot, insa la termenul de pe 25 s-au indicat datele limita de depunere a creantei si anume 15.03.2012 . declaratie intordusa de mine va trebuie reintrodusa sau este valabila ? in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Dumitru DASCÃLU , Avocat 11:01, 3 Martie 2012
<<declaratia de creanta>> este valabila. Din momentul deschiderii procedurii, orice creditor notificat sau nenotificat va putea depune cererea sa de creanta prin care va solicita inscrierea in tabelul creditorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Inscrierea creantei in tabelul preliminar - societate in faliment andreya1202 andreya1202 Buna ziua, Rugamintea mea este sa-mi detaliati procedura de inscriere la masa credala vizavi de o sociatate in faliment, inclusiv termenele la care se fac ... (vezi toată discuția)