avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi-a fost refuzata acordarea ajutorului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi-a fost refuzata acordarea ajutorului pentru incalzire

Vreau sa stiu daca este corect ca primarul localitatii unde traiesc sa-mi refuze acordarea acestui ajutor . pentru simplu fapt ca detin 1154 mp de teren . mentionez ca am lucrat pina in luna decembrie si acum sunt somer . Sotia are un venit net de 500lei noi eu inca nu am primit ajutorul de somaj ,iar baiatul are 42 lei alocatia de stat. Nu cred ca cei de la gaze primesc ca plata 2-3 roabe de PAMANT...#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 3 Martie 2012
Nu se obtine ajutorul pentru incalzire in conditiile in care se detin:
-Terenuri intravilane, inclusiv cel pe care se află locuinţa de domiciliu, dar nu mai mult de 1000 m2 în zona urbană şi 2000 m2 în zona rurală

-Terenuri extravilane în zona colinară, de şes şi de munte cu potenţial productiv(exploatabile) mai mari de 2 ha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea unui ajutor de urgenta sil73 sil73 sunt intr-o situatie deosebita si as dori sa solicit un ajutor de urgenta conform legii 416/2001 republicata, dar am in proprietate peste 1,5o de teren ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile privind ajutorul social? free_your_mind free_your_mind Deci nu ma refer la venitul minim garantat ci la ajutorul social. Cate hectare de pamant poti sa ai (maxim)? (vezi toată discuția)
Am 1076 mp de teren intravilan arabil, beneficiez de ajutor de incalzire? maxx33 maxx33 buna ziua, stau intr-un apartament inchiriat. am contract inchiriere vizat de fisc. familie de 4 , 2 adulti si 2 copii. venit total sub 300 lei/ lunar. am ... (vezi toată discuția)