avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchidere SC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchidere SC

Buna ziua. In anul 2009 luna mai am suspendat activitatea unei societati comerciale pe 3 ani. Nu am depus bilant decat in 2010 . Am 3 intrebari la care as avea nevoie de raspuns.
1. Daca nu am mai depus de atunci nici un fel de situatii(am inteles ca sunt obligata chiar daca activitatea SC este suspendata) pot fi amendata sau sa platesc ceva?
2.Cat costa si daca pot inchide SC chiar daca nu au trecut cei 3 ani( mai exact este mai rentabil sa o ichid fara sa o reactivez )?
3. Daca vand SC pot avea vreun fel de probleme (dupa vanzarea ei)daca firma va avea in viitor probleme cu legea sau datorii catre stat si terti?
Cel mai recent răspuns: ContSters88583 , utilizator 13:14, 5 Martie 2012
De la supendare trebuia sa depuneti bilant in fiecare an.
Firma nu se poate inchide.La expirare perioadei de 3ani cereti lichidarea firmei.
Daca nu ati avut regimul derogatoriu aprobat de Administratie trebuia depuse decl.in fiecare trim.
Amenda pentru nedepunere la termne a decl. si situatiilor finaciare
si daca nu depun nici o declaratie nici cand expira perioada de suspendare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat Akay Akay Salutare, Am avut si eu un SRL pe care l-am suspendat in 2008, anul trecut in mai contabila mi-a transmis ca s-au facut trei ani de la suspendare si SRL ... (vezi toată discuția)
Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)