Buna ziua,
Va rog sa i-mi spuneti cum pot plati contributia pentru somaj ca sa fac stagiul de cotizare de 12 luni, deoarece sant in preaviz si am o vechime de 5 luni, pot plati personal? Eu am si un pfa dar nu am venituri pot plati prin aceasta firma?
Care este cota de plata pentru somaj? Si la ce venit pot plati acel procent?
Va multumesc!
Mergeti la Ag. de somaj din localitate si faceti un contract cu ei pe PFA de continuitate sa cumulati12 luni de cotizatie..Se face la salariul minmi pe economie de 700lei procentele obisnuite(0.5%+0.5%).pe luna
Trebuie platit retroactiv ajutorul de somaj ca poata face un stagiu de cotizare de 12 luni sau inca 7 luni de zile dupa data incetarii c.i.m. ... daca ati fi avut 12 luni, ati fi putut cumula indemnizatia de somaj cu veniturile realizate ca PFA , cu conditia ca acestea sa fie mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta (500 lei).
Somaj
ancavijulie
Buna ziua sunt in maternitate si firma mea e in insolventa deci ma dau in somaj ca s-a desfiintat postul, maine ies din maternitate. Am cotizat la acea firma ... (vezi toată discuția)
Somaj+pfa posibil?
brigite
Buna ziua!
Am si eu niste nelamuriri, sper sa ma puteti ajuta:
1. daca sunt somer si vreau sa infiintez PFA pot sa am in continuare indemnizatia de somaj, ... (vezi toată discuția)