avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social expirat

In calitate de proprietar am inchiriat unei firme un spatiu pentru stabilirea sediului social. Acel contract de inchiriere a expirat, la ORC firma apare ca avand sediul tot la adresa mea doar ca este expirat. Nu am reusit sa mai iau legatura cu reprezentantul firmei. Acum as dori sa inchiriez acelasi spatiu unei alte firme care probabil va dori sa isi stabileasca sediul social tot la adresa respectiva. Inainte de a incheia contractul de inchiriere as dori sa stiu daca nu vor fi probleme la O.R.C. in sensul ca la aceeasi adresa a mai fost sediul unei firme care desi este expirat tot aceeasi adresa apare. Mentionez ca este vorba de o singura camera/incapere plus anexe.
Am inteles de pe forum ca in cazul in care prima firma nu isi muta sediul social de la adresa mea as putea cere dizolvarea ei dar nu am inteles exact care ar fi procedura si care ar fi costurile.

Va multumesc pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 16:14, 22 Martie 2012
se poate radia docietatea, pentru lipsa sediu social
mergeti la ORC
E posibil ca acea firma cu sediu social expirat sa faca alte mentiuni la Reg. Com. inainte sa-si rezolve sediul? Cel putin din ce am vazut eu pe site-ul Reg.Com.,acea firma a inregistrat o mentiune cu privire la cesiune, insa sediul apare in continuare la adresa mea dar expirat. Nu ar fi trebuit ca inainte de toate sa-si mute sediul?
Am inteles ca as putea cere eu radierea firmei respective pentru lipsa sediu social dar oare care ar fi costurile?

Multumesc
CE probleme sa existe daca incepand cu data de a expirat contractul, LEGAL firma fara semnatura dvs. de prelungire a contractului nu mai are sediul social la DVS. Nu e obligatia dvs. sa anuntati ORC, incheiati un nou contract care este valabil si fara vicii ascunse.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de inchiriere poate inlocui declaratia de acord? alina240 alina240 Bunaziua, In calitate de proprietar al unui imobil mi-am dat acordul pentru ca o firma sa isi stabileasca sediul social la adresa mea. Acum as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)