avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de donatie al unui apartament-cum poate fii atacat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de donatie al unui apartament-cum poate fii atacat?

Am donat apartamentul ficei mele deoarece, din cauza unui litigiu Asociatia de Proprietari dorea sa imi impuna privilegiu imobiliar.
Am inteles ca actul de donatie poate fii atacat in termen de un an de zile.
Ce as putea face in acest caz ca sa ies din aceast pericol?
Sa vanda fica mea apartamentul sau exista si alta solutie?

Alte discuții în legătură

Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
Donatia unei locuinte poate fi atacata ? LilianaManea LilianaManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutai in clarificarea pe cat se poate a urmatoarei situatii. Este vorba despre o familie cu 3( trei) fice. Parintii trecuti de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in blocul unde sunt administrator s-a executat un ... Ioana Flavia Ioana Flavia Buna ziua, in blocul unde sunt administrator s-a executat un apartament, nu stim cand si de la ce banca, care a fost cumparat la licitatie de o alta persoana ... (vezi toată discuția)