avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... drepturi litigioase
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

drepturi litigioase

vestitul Cartier Henri Coanda mandatar ANL : ma aflu in urmatoarea situatie constructorul a intrat in insolventa iar eu figurez cu o datorie de aproape 60.000 lei catre constructor. Firma de insolventa ma amenintat ca ma pune in executare. poate sa faca acest lucru? avand in vedere ca Banca este creditor in favoara caruia exista ipoteca de rang 1 asupra casei in constructie. va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Kafka. insolventa. anl si constructori coriolan clarinopol coriolan clarinopol pentru amplasamentul Henri Coanda de langa aeroportul fost Baneasa, Agentia Nationala pentru Locuinte = ANL are incheiate [[u]b]contracte de mandat [/b[/u]]cu ... (vezi toată discuția)
Proces penalitati intarziere predare locuinta anl pagubitANL pagubitANL Am cumparat in 2008 cu credit ipotecar un apartament ANL in cartierul Henry Coanda. Imobilul este construit cat de cat, dar nu exista sperante de ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica la cerere gyandy gyandy Buna ziua. Am urmatoarea situatie in care nu stiu cum sa procedez juridic in fata instantei. Am contractat cu ANL,in 2005, constructia unei locuinte conform ... (vezi toată discuția)