avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare operator de date cu caracter personal... ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare operator de date cu caracter personal... ?

Buna ziua !
As dori sa stiu daca avand o firma (S.R.L.) ce se va ocupa cu productia si vanzarea de stampile ( realizarea amprentei stampilei ) este necesara inregistrarea societatii ca operator de date cu caracter personal conf legii 677/2001. Mentionez ca la eliberarea unei stampile clientul semneaza un formular care ramane la noi, prin care cel ce comanda stampila isi declara CNP-ul si ca el are calitatea legala de a comanda stampila. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Regulamentul general privind protecția datelor cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-am tot documentat si am citit diverse legi, articole, etc. Acest regulament (Regulamentul general privind protecția datelor) oarecum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea supermarketelor? OvidiuIamandi OvidiuIamandi Unele supermarketuri dar si alte organizatii lanseaza fel de fel de carduri de reduceri pentur a fideliza clientii. As dori sa stiu daca atunci cand cer date ... (vezi toată discuția)
Date caracter personal pentru comenzi online burclaudiu burclaudiu Buna seara! Detin o firma si urmeaza sa vand produsele online pe baza de comanda si o sa primesc numele si adresele clientilor. Este nevoie sa ma ... (vezi toată discuția)