avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscrierea la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscrierea la masa credala

La care tribunal pot sa depun o cerere de inscriere la masa credala si in cate exemplare se trimit documentele?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:28, 5 Martie 2012
Daca fata de debitorul dumneavoastra s-a deschis deja procedura insolventei, atunci depuneti cererea de inscriere la masa credala la Tribunalul care a deschis procedura, cu mentionarea numarului de dosar si a termenului de judecata. Documentele insotitoare se depun in tot 3 exemplare, la fel ca si cererea de inscriere la masa credala. Un exemplar ramine la dosarul cauzei, un exemplar se va comunica administratorului judiciar desemnat si unul va fi comunicat societatii debitoare.
Inscrierea la masa credala se efectueaza in cadrul dosarului deja intocmit impotriva unui debitor, la Tribunalul unde se afla dosarul de insolventa.
Fie ca ati primit notificare din partea administratorului judiciar (lichidatorului), sau ati luat la cunostinta din alte surse, depuneti cererea de creanta in termenul limita fixat de judecatorul sindic.Altfel nu veti fi inscrisi in tabelul creditorilor.
Declaratia de creanta o depuneti in trei exemplare, unul pentru instanta, unul pentru comunicare catre debitor, si altul la lichidator (administratorului judiciar), iar debitorul are apoi un tremen de contestatie a acestor cereri.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)