avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa postului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa postului

buna ziua.ma puteti ajuta ,va rog cu "fisa postului director societate comerciala"?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 11:05, 5 Martie 2012
Va poate fi de folos
[ link extern ]
multumesc dar la primul link este fisa postului pt dir comercial sau dir magazin,iar la al doilea link e pagina alba.nu apare nimic
La linkul dat de mine, sunt mai multe pozitii de director.
Deschideti "Fisa post Director General"
calapod a scris:

multumesc dar la primul link este fisa postului pt dir comercial sau dir magazin,iar la al doilea link e pagina alba.nu apare nimic

La primul link este fisa postului pentru administrator, care este echivalenta cu director societate.
Ruleaza pagina pana jos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare director executiv cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Trebuie sa angajam pe functia de director executiv in firma de paza. Va rog sa ma ajutati cu codul COR( nu am gasit) si fisa post. Multumesc. (vezi toată discuția)
Fisa post director si administrator societate comerciala padicam padicam Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu 2 fise de post,una pt administrator societate comerciala si una pentru director general s.c. Imi trebuie urgent si nu am ... (vezi toată discuția)
Fisa post administrator societate comerciala marina06 marina06 in firma functia de conducere este detinuta de administrator, eu pot completa fisa de post cu toate atributiile care le cred eu de cuviinta pe care spre ... (vezi toată discuția)