avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Continuarea activitatii dupa implinirea varstei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare intr-un institut de cercetare

virsta limita de pensionare in cercetare institut bugetar am o colega care a inplinit virsta de 70 ani mentionez ca este cercetator gr.1 mai poate ramine. multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala elenabalan2009 elenabalan2009 am 54 ani si 10 luni cu un stagiu de cotizare de 40 ani 5 luni 25 zile, din care gr. 2 23ani 11luni si10 zile.Cind ma pot pensiona Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partial niko_a niko_a Sunt nascuta in 1955 mai 25.Lucrez de 31 ani din care 9 ani si 8 luni am gr II. In cazul in care ma pensionez la inplinirea virstei de 55 ani ,deci in 2010 ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta OprisValer OprisValer Sunt nascut in 04.10.1955,am 35 de ani vechime in munca,dintre care 6 ani in grupa 1 si 16 ani in grupa 2 .Cand am dreptul la pensionare la limita de ... (vezi toată discuția)