avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impartirea unei S.R.L. la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impartirea unei S.R.L. la divort

Daca eu am o firma agricola din 2007, si sunt unic administrator, deci sotul meu nu este nicaieri trecut in acte, la divort trebuie sa impart cu el ceva din cadrul firmei mele? :((
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:28, 5 Martie 2012
Din ceea ce stiu toate bunurile comune fac obiectul partajului deci inclusiv firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme partaj in cazul unui divort asbinvest asbinvest In cazul unui divort se face partaj pe bunurile , banii de rulaj , divedendele din cadrul firmei sotului in care este unic actionar ; in cazul decesului ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj ice21 ice21 Buna ziua! Ma numesc Luca si va rog sa ma lamuriti in cateva probleme. M-am casatorit civil in Italia in noiembrie 2004 cu o persoana de cetatenie ro. In 2006 ... (vezi toată discuția)
La bine impreuna la greu fiecare pe contul lui tebe tebe Fratele meu este casatorit de 16-17 ani.Are o firma de aprox 8 ani. Nu este el administrator ci sotia deoarece el este ofiter la jandarmi.Cam 4-5 ani s-a ... (vezi toată discuția)