avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare pe ºcoalã, pentru suplinitorii ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare pe ºcoalã, pentru suplinitorii calificaþi

Poate consiliul de administraţie să mă titularizeze pe şcoală, după perioada de restrângere, conform Ordinului MECTS nr.3157/2012, cu modificările şi completările la Metodologia cadru,pe două catrede având dublă specializare, nota peste 7, dar catredele nu sunt complete? Anul acesta am catedra completă.Mulţumesc frumos anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 14:10, 5 Martie 2012
dar nu cere accept si aviz IJScolar?????si apoi vede ce-i de facut in cumulul de fata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Revenire pe " treapta superioara" in invatamant ela03 ela03 Buna ziua. Lucrez in invatamant, titulara de 10 ani, avand dubla specializare, invatator/educator. Acum 10 ani am obtinut un post de invatator in Timisoara ... (vezi toată discuția)
Restructurare invatamant -titulari ContSters314005 ContSters314005 Intr-o scoala este vizata pentru restrangere catedra de fizica. Sunt doua cadre didactice, unul avand incadrare ca titular pe catedra de fizica (fiind ... (vezi toată discuția)