avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru pe durata delegatiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru pe durata delegatiilor

Buna ziua,

am urmatoarea nelamurire: pe durata delegatiilor in tara, cat este programul de lucru?
In contractul colectiv de munca sau in ROI nu se specifica ceva despre acest lucru in mod deosebit.
Sa inteleg ca, in lipsa de alte clarificari, programul este acelasi cu cel de la birou?
Despre protectia muncii pe durata delegatiei ce puteti spune?

Astept cu nerabdare raspunsul vostru insotit de art le lege, daca se poate.

Alte discuții în legătură

Instruire colectiva MadaCaravan MadaCaravan buna seara, in curand urmeaza sa aibe loc petrecerea de craciun organizata de catre societate. la aceasta petrecere vor participa toti angajatii. mentionez ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru in deplasare razv_bor_1981 razv_bor_1981 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in legatura cu nelamurire a mea mai veche : eu lucrez ca reprezentant medical intr-o companie farmaceutica ... potae ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore in weekend Gingilica Gingilica Buna ziua, Avand un program zilnic de 7h, pentru ca nu se intruneste norma saptamanala de lucru, este necesar sa recuperez cele 5h lipsa in weekend. Doar ... (vezi toată discuția)