avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CALAMITATE NATURALA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CALAMITATE NATURALA

Din cauza unei calamitati naturale nu pot sa-mi desfasor activitatea si am trimis personalul acasa.Cum potsa-i pontez si mai ales cum trebuie sa-i platesc? .Exista vreo lege in acest sens?

Alte discuții în legătură

Ct 473 corina98 corina98 Buna seara .Rog pe cineva sa-mi solutioneze problema. in iunie se implinesc 3 luni de cand am inreg.o suma marisoara in 473 reprezentand un camion cu marfa ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa intru in concediu fara plata? mieluu mieluu abia m-am intors din crestere ingrijire copil,am salariu bun,colege super ok,toate frumoase.am un OF pentru care as sta inca un an cel putin acasa.cum sa fac ... (vezi toată discuția)
minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)