avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... decontarea situatiei de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

decontarea situatiei de plata

Buna ziua , lucrez la o firma de constructii si de un an avem o situatie de plata de incasat de la o alta firma . Nu avem contract de executie lucrari cu acea firma deoarece ne-au cerut un contract si a ramas sa-l semneze dupa ce se vor uita peste el. Situatia de plata avem semnata de catre inginerul de santier al lor si confirmata de acesta . Cum putem recupera suma de pe situatia respectiva , daca nu avem contractul la indemana ?
Va multumesc in speranat unui raspuns.:(
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:07, 6 Martie 2012
In primul rand beneficiarul trebuia sa faca contractul in baza unei oferte din partea executantului.In al doilea rand,conducatorul/seful de santier/responsabilul de lucrare al executantului nu trebuia sa inceapa lucrarile pana nu avea acel contract semnat.
Parerea mea este sa ajungeti pe cale amiabila la un acord scris/semnat de cele doua parti sau sa obtineti acel contract semnat pentru a putea fi facturata situatia de lucrari, si pentru a putea fi platita factura.

Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt cei mai pregatiti avocati! razvandicu razvandicu dupa cum am citit parerile unor avocati si juristi de pe acest forum si a altora cu care am mai discutat s-a format 2 pareri diferite si cum e si normal ... (vezi toată discuția)
Anulare factura in instanta feriha feriha S-a incheiat contract avand ca obiect intocmirea unui proiect de reabilitare spatiu sanitar,Firma care trebuia sa intocmeasca proiectul a comunicat un asa zis ... (vezi toată discuția)
Este corect asa? razvandicu razvandicu vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)