avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract internet

Am contract de internet cu firma [Editat].Au fost mari probleme cand au fost inzapezirile(locuiesc in oras).Nu am avut internet vreo 14 zile si de atunci dupa ce au restabilit conexiunea merge foarte greu. am facut nenumarate reclamatii la ei.....POT REZILIA CONTRACTUL ?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Upc - discriminarea vechilor abonaþi, ce e de fãcut zozo55 zozo55 Buna Ziua! Asi avea si eu o intrebare! Sunt abonat [EDITAT] (TV+telefon+internet), in data de 29.10.210 am vazut o oferta mai buna pe pagina lor de internet ... (vezi toată discuția)
Problema cu furnizorul de internet ddx ddx Pe data de 1.04.2008 un angajat al firmei [EDITAT] a venit la mine acasa pe motivul ca firma de internet cu care aveam contract a fost cumparata de [EDITAT] si ... (vezi toată discuția)