Pe data de 1.04.2008 un angajat al firmei [EDITAT] a venit la mine acasa pe motivul ca firma de internet cu care aveam contract a fost cumparata de [EDITAT] si in lipsa mea l-a pus pe fratele meu sa semneze un nou contract facut pe numele meu. Nu ar fi fost nici o problema daca pana in data de 7.07.2008 cand m-am decis sa reziliez contractul as fi beneficiat de serviciul de internat pentru care nici macar nu am avut ocazia de a-mi exprima parerea daca mai vreau sau nu sa semnez un contract cu aceasta firma.In aceasta perioada de cand a fost semnat contractul cu firma [EDITAT] si pana m-am dus sa fac cererea de reziliere am facut drumuri saptamanale la sediu si am dat telefoane zilnic pentru a ajunge sa beneficiez de serviciul pe care se obligau sa mi-l ofere.
Din data in care s-a facut noul contract eu nu am mai platit nici o factura acestei firme explicandu-le de nenumarate ori ca nu voi plati pentru un serviciu de care nu beneficiez.In fine, acum cateva zile am fost sunata de o angajata a lor ca voi fi data in judecata daca nu sunt de acord sa platesc suma de 279 RON care reprezinta restanta pe 10 luni a abonamntului.As dori sa stiu daca are rost sa ma plimb prin tribunale cu ei in speranta ca as putea castiga, sau pur si simplu sa le platesc banii desi consider ca nu este corect.
Mentionez ca anul trecut am vrut sa imi fac un nou contract la ei, si atunci am fost anuntata ca am aceasta restanta la ei,iar contractul nu a fost reziliat. Le-am cerut sa imi arate traficul efectuat pe IP-ul meu , si mi s-a spus ca apare ca am trafic pe 10 luni, desi in contract este mentionat ca dupa 3 luni de neplata internetul este sistat. As dori daca este cineva care ma poate sfatui in legatura cu aceasta problema sa imi spuna ce ar trebui facut in aceasta situatie. Va multumesc.
Valabil banuiesc ca nu are cum sa fie contractul , dar nu stiu cum il va afecta pe fratele meu avand in vedere ca el a semnat un contract care nu era pe numele lui ....