avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de licenta USH
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de licenta USH

sunt absolvent 2009 ush si nu am primit nici pana in prezent diploma de licenta,am deschis proces ptr obtinerea diplomei,intrebarea mea este;daca nu castig in instanta si trec cei trei ani de la absolvire,mai pot sa dau din nou in judecata ush si ministerul?multumesc
Cel mai recent răspuns: the mark , utilizator 22:06, 5 Martie 2012
Ar fi trebui să primiţi măcar o adeverinţă care să ţină loc de diplomă până la eliberarea acesteia. Termenul de trei ani nu are legătură cu obţinerea diplomei. Aceasta există şi poate fi cerută oricând. Nu am înţeles de ce nu vi s.a dat această diplomă, din câte cunosc se rezolvase problema cu valabilitatea lor.
Problema promotiei 2009 la forme care zic ei ca nu sunt acreditate nu s-a rezolvat ,suntem doar posesori de adeverinte, diplomele nu le-au primit nici cei care au castigat in instanta(deocamdata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)