avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe cont

va rog sa imi spune-ti cum se procedeaza in cazul unei popriri pe cont cit se opreste din salariu si daca se poate popri si contul de euro unde primesc diurna ,va m ultumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 19:29, 5 Martie 2012
Poprirea este o forma de executare silita realizata de un executor judecatoresc, bancar, fiscal in baza un ui titlu executoriu.
Se realizeaza poprire pe salariu in procent de 1/3 din salariu.
Exista o posibilitate ca, prin poprire sa se retina intreaga suma de bani din cont avand in vedere doar o lipsa de comunicare dintre angajator si banca, necomunicarea faptului ca, in contul bancar se vireaza salariul, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu / ifn Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Am fost instiintat saptamana trecuta ca am poprire pe salariu de la un IFN si as avea 2 intrebari : Popririle pe salariu in perioada \"Starii ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi, nelamurire Manone_BM Manone_BM Buna ziua, Exista doua popriri pe un salariu, una din partea unui IFN si una din partea unei persoane fizice (printr-un contract de imprumut). Angajatorul ... (vezi toată discuția)