Am infiintat o societate care are un punct de lucru intrun alt judet.
Odata cu infiintarea societatii, un angajat al administratie finaciare ,s-a deplasat la sediul social pentru a-i verifica existenta.
Societatea are un punct de lucru intrun alt judet. La intrebarea mea,fireasca, cine va veni sa verifice punctul de lucru aflat intrun alt judet mi s-a raspuns evaziv , de genul: o sa va explicam maine!!!!!!!!!!!!!!!!
Intrebarea mea este ,subinteleasa, cine imi va verifica punctul de lucru? Cei din orasul unde este inregistrata societatea sau cei de la administratia finantelor de unde este punctul de lucru?
Daca cei din judetul unde este punctul de lucru, asa cum cred ca ar fi normal, care este procedura de a-i anunta si ce eventuale milioane de acte ar trebui sa mai fac caci ati face o firma in Romania este o intreaga nebunie. Dar asta este o alta discutie.
La punctul de lucru , competenta controlului apartine organelor fiscale de la punctul de lucru , nu de la sediu. Intreaga contabilitate de la punctul de lucru se tine separat .
Multumesc .Ideea este si aceea ca as vrea sa stiu ce acte sau ce demersuri sunt necesare pentru inscrierea in evidenta administratiei fiscale din judetul unde este punctul de lucru.