avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta de la doi angajatori pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta de la doi angajatori pentru CCC?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca in perioada celor 12 luni anterioare nasterii copilului s-a lucrat la doua firme, se va elibera cate o adeverinta de la fiecare societate comerciala, cu veniturile corespunzatoare perioadei lucrate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:03, 6 Martie 2012
Potrivit art.3 alin.(4) din OUG nr.111/2010, in cazul in care o persoana realizeaza concomitent venituri supuse impozitului din mai multe surse, se vor lua in calcul toate veniturile lunare incasate de aceasta.

Fiecare din angajatorii dvs. va completa cate o adeverinta tip cu veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
Va multumesc pentru raspunsuri dar mai am o nelamurire. S-a lucrat la o firma primele 3 luni si apoi 9 luni la cealalta firma, aici fiind nelamurirea mea si anume prima firma va completa o adeverinta cu veniturile pe 3 luni, iar cea de a doua o alta adeverinta cu veniturile pe 9 luni?
Da, fiecare angajator va completa perioada cat ati lucrat la el, unul 3 luni, altul 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului just_hara just_hara Intrebarea mea este: -daca esti angajat cu jumatate de norma primesti indemnizatia de crestere a copilului in intregime, jumatate sau nu primesti ... (vezi toată discuția)
Administrator firma - insarcinata suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua O doamna care are calitatea de administrator firma dar are si contract de 2 ore la propria firma este insarcinata.Poate intra in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil MIOGH MIOGH Buna ziua, la calculul indemnizatiei de crestere copil de pana la 2 ani se iau in calcul si veniturile din perioada de concediu pre si post natal sau ... (vezi toată discuția)