avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... respingerea excepției nulitații decziei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

respingerea excepției nulitații decziei nr....a primariei ca inadmisibila

Buna ziua,
Am avut un proces la curtea de apel bucuresti , prin care solicitam recunoașterea și aplicarea de către comisia centrala de stabilire a despăgubirilor a unei decizii a PMB (nr 5570/03.06.2006 ), prin care se acordau măsuri reparatorii în echivalent pentru o casă și un teren aferent ei.
Întrucât ANRP s-a prevalat de ordinul 81 ,apărut ulterior (după cca 1 an ) emiterii acestei decizii ,a început un circuit de reîntoarcerea actelor la prefectura București și PMB ,solicitându-se prefecturii avizarea legalitații acestei decizii. În această perioadă ,prefectura pe motiv că notificarea a fost făcută doar pe numele verișoarei mele,a considerat că decizia nu e legală ,și că de fapt ,trebuie emisă o altă decizie prin care să se acorde doar cota de 1/2 din cele revendicate verișoarei mele neținând cont de dreptul de acrescământ al acesteia .
Menționez că primăria a fost tot timpul de acord cu acest drept și a menținut decizia initială. Din aceste motive a trebuit să acționăm ccsd în judecată.

Problema ce nu-mi este clară acum este următoarea:

NU ȘTIU CUM SÃ ÎNȚELEG DECIZIA CURȚII DE APEL,care spune că:

"Curtea respinge excepția nulității deciziei nr 5570 a PMB ca inadmisibilă"
"Respinge excepția inadmisibilității cererii de chemare în garanție a PMB"
"Respinge acțiunea ca fiind neîntemeiată"
"Respinge cererea de chemare în garanție a PMB ca lipsită de interes"

Vă rog din suflet lămuriți-mă,întrucât avocatul meu este plecat momentan din țară,și am drept de recurs până pe 13.03.2012...!
VÃ MULȚUMESC DIN SUFLET...!
(rog să mă înțelegeți că nu mai suport lupta asta cu statul român ,din 1998...!)

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma poate lamuri cineva: Am pe rolul Curtii de Apel o actiune prin care solicit obligarea paratei ANRP la emiterea titlului de plata ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma licenta the mark the mark Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea ... (vezi toată discuția)
Decizie iccj cipelinio cipelinio Buna ziua. am o intrebare legata de o decizie a Inaltei Curti: Inalta curte caseaza o sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, casează sentinţa recurată şi ... (vezi toată discuția)