avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10/2001

Buna seara
Va rog daca ma poate lamuri cineva:

Am pe rolul Curtii de Apel o actiune prin care solicit obligarea paratei ANRP la emiterea titlului de plata si plata despagubirilor conform Legii nr. 10/2001.
Instanta a invocat din oficiu exceptia inadmisibilitatii actiunii fata de OUG nr. 62/2010.
Stiu ca prin art. III din OUG 62/2010 s-au suspendat platile pe o perioada de 2 ani. Dar, din cate stiu aceasta nu a fost aprobata printr-o lege, deci, in opinia mea, nu are putere de lege. Mai mult, Fondul Proprietatea nu este eficace, iar suma stabilita prin Decizia CCSD este oricum foarte mica.
Eu am solicitat si actualizarea sumei dispusa de CCSD.
Va multumsec pentru orice sfat util
Cel mai recent răspuns: sadsoull , utilizator 20:04, 22 Ianuarie 2012
buna ziua ati rezolvat ceva referitor la acesta problema ..multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire gheorghesandu gheorghesandu buna seara am obtinut o sentinta la curtea de apel prin care ccsd si anrp sant obligate sa-mi solutioneze dosarul de despagubire in termene precise , scurte ... (vezi toată discuția)
Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)