avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea unui titlu de proproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea unui titlu de proproprietate

Detin un titlu de proprietate pt un teren agricol de 8 ha pe numele bunicului meu (decedat).Bunicul a avut 4 copii( decedatii,inclusiv tatal meu).Am ceva verisorii dar nu stiu nimic de ei (nu am adresele lor sau telefoanele lor pt ai contacta si a dezbate mostenirea,ultima adresa a matuselor mele era in Bucuresti , ce stiu eu din auzite de pe la tatal meu ,si stiu doar prenumele lor.). Mentionez ca de vreo 5 ani ma ocup personal de pamant .As vrea sa ma sfatuiti cam ce am de facut ca sa rezov aceasta situati si sa mi iau dreptul ce mi se cuvine , pt a putea sa fac o investitie pe pamantul meu ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda? dorel13 dorel13 Sunt mostenitorul tatalui meu care era impreuna cu 2 frati pe un titlu de proprietate(este vorba de 5 ha pamant)unde autor era bunicul meu decedat inainte de ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate cf. legii 18 toricelli toricelli Buna seara si La Multi Ani tuturor! Va scriu cu rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In 1991 tatal meu si fratele lui in numele bunicii ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)