Subiectul cererii care este?
Baroul nu este o institutie publica, sa fie obligata sa raspunda in termen de 30-45 zile. Daca spuneti si pentru ce anume ati facut plangere, v-am putea raspunde punctual
Nu a pus la dosar chitanta pentru onorariu si instanta nu mi-a acordat cheltuielile de judecata. De fapt nici mie nu mi-a dat originalul, a spus ca trebuie sa stea originalul in dosarele ei contabile.
La insistentele mele mi-a dat contractul de asistenta juridica abia dupa 8 luni, refuzand pana atunci.
Mi-a promis obtinerea unui ordin de restrictie desi nu am gasit inca prevazuta in lege asa ceva.
Nu s-a prezentat la unele termene, fapt consemnat si in sentinta civila de catre judecator. "aparatorul paratei lipseste in mod nejustificat".
De asemenea ne-a pus in pericol siguranta si a programat in sedinta publica data si ora la care fiica mea sa fie audiata, stiind ce pericol reprezinta fostul sot pentru noi. Am sunat eu ulterior si am stabilit audierea fara ca acesta sa stie.
Problema avocat
offsetman
Buna ziua, in urma unui litigiu de munca, am deschis proces impotriva unei firme la care am lucrat, am vorbit cu o avocata specializata in acest domeniu, mi-a ... (vezi toată discuția)