avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA comert on-line.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA comert on-line.

As dori sa stiu daca pot aduce bunuri din strainatate si sa le vand in tara, ca PFA comert on-line. daca poate cineva sa imi spuna pe scurt tot ce am nevoie pentru a face acest lucru produsele exemplu cafea , detergent , geluri de dush,ciocolata etc
M-ar interesa foarte mult daca la pretul pe care le dau pe produse in zona respectiva se poate adauga adaos comercial pentru produs

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Retragere produse false de pe piata victor1906 victor1906 In legatura cu subiectul din media on-line cum ca produsele de ciocolata unei companii de prestigiu, sunt retrase de pe pietele a 55 de tari de catre ... (vezi toată discuția)
Pasi vanzare produse in frizerie paultrefu paultrefu Buna seara! Ma poate indruma cineva in legatura cu un pas in dezvoltarea micii mele afaceri? Am o intreprindere individuala (frizerie) si as dori sa incep sa ... (vezi toată discuția)