avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere produse false de pe piata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere produse false de pe piata

In legatura cu subiectul din media on-line cum ca produsele de ciocolata unei companii de prestigiu, sunt retrase de pe pietele a 55 de tari de catre producator , din cauza ca a fost o singura reclamatie in Europa referitor la faptul ca a gasit plastic intr-un produs al companiei respective .Eu am cumparat pliculete de cafea goale de la un producator cu brand important. Aceste produse false pot sa fie retrase de pe piata pentru a se evita orice fel de inselaciune ?

Alte discuții în legătură

Lnselaciune - pliculete de cafea fara continut victor1906 victor1906 Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)
Ciocolata cu viermi Andrei Dina Andrei Dina Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut ... (vezi toată discuția)