avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnselaciune - pliculete de cafea fara continut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnselaciune - pliculete de cafea fara continut

Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi prepar o cafea acasa , am constatat ca o parte din acele pliculete sunt fara continut, adica fara cafea, ceea ce se poate constata la palpare in ideea de a nu-l deteriora ca proba, intr-o actiune ulterioara. Am si bonul fiscal cu care am achitat contravaloarea la casa si am de asemenea plicurile goale sigilate si neviolate.Consider ca am fost inselat si vreau sa fiu despagubit.Care este procedura legala in acest caz al meu ? Multumesc.Cu Stima.
Cel mai recent răspuns: zxc1 , utilizator 09:21, 30 Ianuarie 2016
Mergeti sa reclamati la magazin cele sesizate, banuiesc ca veti primi banii inapoi, daca nu gasiti intelegere, sesizati ANPC-ul.
Mergeti la magazin si solicitati restituirea banilor in conditiile in care aveti si plicurile neviolate si bonul fiscal
victor1906 a scris:

Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi prepar o cafea acasa , am constatat ca o parte din acele pliculete sunt fara continut, adica fara cafea, ceea ce se poate constata la palpare in ideea de a nu-l deteriora ca proba, intr-o actiune ulterioara. Am si bonul fiscal cu care am achitat contravaloarea la casa si am de asemenea plicurile goale sigilate si neviolate.Consider ca am fost inselat si vreau sa fiu despagubit.Care este procedura legala in acest caz al meu ? Multumesc.Cu Stima.

Pot sa dau in judecata detinatorul de brand pentru inselaciune in acest caz ? Am probele infailibile si de necontestat. Motivul intentarii unui proces este inselaciune flagranta dovedita cu probe , si cer daune morale .
Cred ca puteti face ce v-am spus eu, altceva este pierdere de timp.
Dar daca public probele cu fotografie in spatiul virtual , le pot face reclama negativa ? Cred ca le vor scade cifra de afaceri in timp scurt .

Alte discuții în legătură

Inselaciune -descrierea in datele tehnice ca produs fabricat intr-o tara insa facut in china atitudine atitudine Am cumparat o motocoasa si dupa cateva zile s-a stricat am dus-o la reparat si mi s-a restituit dezmontata intr-o cutie de carton la gramada vanzatorul nu vrea ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a nu servi un anumit client cris2d2 cris2d2 Va salut. Se da un spatiu comercial - comert cu amanuntul - in care un client care a cumparat un produs revine cu el cum ca vanzatorul l-a inselat, ca nu ... (vezi toată discuția)