avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune -descrierea in datele tehnice ca produs ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune -descrierea in datele tehnice ca produs fabricat intr-o tara insa facut in China

Am cumparat o motocoasa si dupa cateva zile s-a stricat am dus-o la reparat si mi s-a restituit dezmontata intr-o cutie de carton la gramada vanzatorul nu vrea nici sa schimbe produsul nici sa returneze banii ,producatorul minte in cartea tehnica despre provenienta in total trei minciuni ,am inregistrat discutii cu vanzatorul si cu minciunile directorului de la producator am material suficient pentru infractiuni penale comise de cei doi -----caut un avocat bun pentru a demonta acest dezastru
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: atitudine , utilizator 20:30, 14 Octombrie 2015
Pentru început, trebuie făcută o sesizare la Protecția Consumatorului.
Eu consider ca am fost inselat prin prezentarea unui fapt ca fiind produsul din japonia sa zicem si in realitate este facut in Romania cred ca este si un fals si inselaciune si poate si alta fapta,faptul ca mi se respinge orice cerere de schimbare,reparare sau sa dea banii inapoi in 15 zile de la cumparare ,garantia este de 2 ani ,termen de retur este de 30 de zile la acel magazin ,sunt refuzat si de vanzator si de fabricant .
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
atitudine, utilizator
buna seara
Caut un avocat care sa ma ajute sa redactez plangerea pentru parchet sau un model cum se face
multumesc
va rog as dori un raspuns ce sa fac si cum
N-are sens sa va ganditi la plangeri penale, nu e de competenta lor. N-ati reclamat la ANPC? O puteti face si acum, aveti pasii aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Orele de religie in scoli ContSters394563 ContSters394563 Buna. Exista un avocat cu care as putea sa dau sistemul educational / statul in judecata pentru minciunile introduse la orele de religie? Sub ce fapte se pot ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita contravaloarea produsului? ContSters42601 ContSters42601 Sa cumparat un aragaz productie romaneasca iar dupa circa 5 luni sa constatat de catre cumparator lipsa de conformitatea deoarece acesta ruginise la ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune - pliculete de cafea fara continut victor1906 victor1906 Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi ... (vezi toată discuția)