Detin un produs electronic (soft de calculator) postat pe internet, care poate fi achizitionat de oricine (la nivel international) si vreau ca dupa vanzarea unui numar predefinit ale acestui soft sa organizez o tombola in care sa ofer un premiu in bani. Conform documentarii mele am ajuns la concluzia ca acest tip de activitate nu este un joc de noroc ci asa numita loterie publicitara, care nu necesita nicio aprobare/licente/etc. Mentionez ca nu intentionez sa maresc pretul produsului pentru a participa la tombola, ci odata achizitionat produsul, persoana este automat inscrisa in aceasta tombola.
Ceea ce doresc sa stiu este daca cele mentionate mai sus sunt adevarate, daca am inteles bine problema si o a doua chestiune, in momentul extragerii, cine verifica daca extragerea a avut loc in mod cinstit? Trebuie realizata extragerea de fata unor martori, nota public, samd? Intentionez sa realizez extragere prin apelarea la un serviciu de generare de numere aleatoare, care apartine unei firme terte.
Daca nu am fost destul de explicit, va rog solicitati clarificari.