avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cumpãrãri directe - cum se gãsesc în site-ul SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cumpãrãri directe - cum se gãsesc în site-ul SEAP


Am ceva nelămuriri legate de oportunităţile de care poate beneficia un Ofertant- Operator economic în privinţa cumpărărilor directe desfăşurate prin SEAP.

În SEAP secţiunea se află în Proceduri de atribuire > Lista cumparari directe in desfasurare

Intrând acolo nu se afişează nimic, faţă de "Anunţuri de participare" şi "Cereri de oferte" unde chiar de nu selectezi vreun criteriu (judeţ, dată, etc.) se afişează sutele şi miile de proceduri curente.

O primă întrebare şi nelămurire este: cum găsesc cumpărările directe??

Accesând linkul Ajutor văd că se precizează că secţiunea "Permite cautarea achizitiilor in functie de mai multe criterii: - Criteriul "Denumire" - permite selectarea achizitiilor care includ in numele lor un anumit cuvant.
- Criteriul "Autoritate contractanta" - permite selectarea achizitiilor care includ numele dat al autoritatii contractante.
- Criteriul "Cod CPV" - permite cautarea achizitiilor care au un anumit cod CPV.
etc etc etc

Ca urmare, am dat o căutare după câteva cuvinte cheie: de ex echipament, consumabile, sală seminar, închiriere etc. cu 0 rezultate.

Am zis apoi hai să completez fiecare rubrică (deşi e culmea să nimereşti "Denumirea" procedurii de ex.). La fel, 0 rezultate.

Întrebarea mea este, care e rolul acestei secţiuni din SEAP? Eu ca Ofertant cum o pot utiliza?!
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:18, 6 Martie 2012
Trebuie sa va inregistrati in sistem si o puteti face accesand sectiunea Ofertanti din partea dreapta a paginii principale a sitului e-licitatie.Urmati pasii si cititi instructiunile care vi se dau.
irina_stirbu2000 a scris:

Trebuie sa va inregistrati in sistem


Păi suntem înregistraţi în sistem, am şi participat la / câştigat proceduri (de tip Cerere de ofertă).
Problema este că la Cumpărări directe nu se afişează nimic, 0.
Aş dori feedback şi din partea altor Ofertanţi/Operatori economici, cum faceţi pentru a găsi şi a trimite ofertele pentru Cumpărări directe.
Mulţumesc.
La cumparari directe aveti trei optiuni,cumparari directe in desfasurare,atribuite si anulate(aceste sunt cele care apar la autoritatile contractante).Selectati una din aceste situatii si apoi completati criterii de cautare,codul chapta si apare lista.Descarcati din lupa documentul atasat si vedeti cine este ofertantul.Altceva nu cred ca aveti posibilitatea sa faceti.Luati legatura apoi prin alte cai de comunicatie cu respectivii ofertanti.Succes!
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
irina_stirbu2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)