avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare si promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare si promovare in clasa

In data de 08.o7.1991 am fost incadrat cu carte de munca la o SOCIETATE COMERCIALA , pana in 23.03. 2005, cand m-am angjat la CORPUL GARDIENILOR PUBLICI CALARASI , ulterior s-a numit POLITIA COMUNITARA CALARASI. In data de 01.10.2010 am fost numit in functie publica . In iulie 2010 am absolvit Facultatea de Drept cu diploma de licenta la Universitatea TITU MAIORESCU din BUCURESTI . La 01.01.2011 a urmat transformarea , reorganizare sau preluarii ,deoarece nu stiu ce proceduri au urmat ,din POLITIE COMUNITARA in POLITIE LOCALA . Mentionez ca sotia si cei doi copii ii am in intretinere la deducere personala .
1). Ce grad profesional ,ce gradatie ,cate clase si ce salariu de incadrare ar fi trebuit sa il am ?
2). Daca la data reorganizarii sau transformarii mai exact la 01.01.2011, actualmente POLITIA LOCALA ,SERVICIUL R.U. era obligata sa ma promoveze in clasa , sa informeze agentia cu privire la modificarile aferente ,referitoare la promovarea in clasa in urma absolviri studiilor superioare de lunga durata .
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 21:07, 6 Martie 2012
Politia comunitara s-a transformat automat in politie locala peste tot in Romania, in baza legii 155/2010. Avand in vedere ca Facultatea de drept nu poate fi considerata automat ca fiind in specialitatea activitatii dvs. superiorii nu erau obligati sa va promoveze in clasa decat daca conducatorul institutiei considera studiile ca fiind oportune desfasurarii activitatii dvs (vezi legea 284/2010). Cu atat mai mult cu cat pe functia publica de consilier juridic (care presupune automat absolvirea facultatii de drept) nu se promoveaza, ci se intra doar prin concurs (legea 188/1999).
1.transformarea in functie publica, conform vechimii in specialitatea studiilor (ma refer la studiile liceale), va ducea la functia de referent clasa III, gradul profesional superior.
2. avand in vedere ca ati absolvit studiile superioare anterior dobandirii calitatii de functionar public, nu aveti posibilitatea de a promova in clasa.
si tinand seama de faptul ca nici vechime in specialitatea studiilor superioare nereiesind ca ati avea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa - agent comunitar mariana19 mariana19 Sunt salariata la Politia Comunitara din anul 2007 ca agent comunitar superior treapta II. Am terminat facultatea de drept in anul 2005. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)
Promovare pentru studii superioare Popescu Sofia Popescu Sofia sunt funcţionar public clasa III (Poliţia Comunitară)şi am absolvit Facultatea de Drept specialitatea Drept, directorul de la Poliţia Comunitară şi ... (vezi toată discuția)