Buna ziua!
Sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac...Eu si sotul meu ne-am decis sa cumparam o masina care sa fie trecuta pe numele meu dar la inceputul lunii februarie sotul a gasit masina dorita in targ si a cumparat-o fara ca eu sa fiu de fata astfel ca contractul de vanzare-cumparare care s-a intocmit a fost facut pe numele sotului la fel si certificatul de atestare fiscala intocmit de fostul proprietar. Ideea e ca am dori sa trecem masina pe numele meu..cum am putea face lucrul acesta...prin donatie?sau prin ce procedura ca masina sa ajunga in final sa fie pe numele meu?!
Va multumesc anticipat!
Puteti beneficia de facilitatea scutirii de la plata impozitului aferent vehicul,numai in anumite conditii legal prevazute,conditii pe care trebuie sa le intruniti atat dvs ca proprietar cat si vehiculul,ca acesta sa poata fi inregistrat la autoritati ,astfel incat sa beneficieze de acea facilitate fiscala
Nu toate persoanele cu anume incadrare ,intrunesc conditiile si cerintele legal prevazute pentru a beneficia de facilitatea scutirii de taxe si impozite
Numai anumite autoturisme,conditionat de acordul autoritatilor in domeniu,pot beneficia de incadarea si inregistrarea drept autoturisme pentru care nu se achita taxe si impozite