avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare incasare banca restituire plata omniasig
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare incasare banca restituire plata omniasig

Nu stiu cum sa inregistrez o incasare prin banca.mi s-au intors bani cu care am platit polita casco Omniasig.Nu mai doresc sa prelungim contractul.
In luna Ianuarie am facut 613 la 5121, acum cum inregistrez corect restituirea banilor in conditiile in care nu mai doreste contract cu noi?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: anaValenti , utilizator 15:41, 7 Martie 2012
In opinia mea le-as inregistra la alte venituri din exploatare :
5121=758
613 / 5121 in rosu cu suma restituita. Trebuie diminuata cheltuiala cu asigurarea, nu constituit venit in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto costicul costicul Am o asigurare casco si una rca. cum le inregistrez, in 613 sau 471? si chitantele?casco are plata trimestriala iar rca l-am platit integral. (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in conta o restituire de bani ? ioana2685 ioana2685 Buna In 27.04.2009 inregistrat in conta pe contul 4713 (cu graficul de esalanare corespunzator)plata RCA pe 12 luni autoturism luat in leasing pe SC...in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare dauna totala oviiul oviiul un autoturism inregistrat pe firma a avut un accident, Cei de la CASCO au constatat ca este vorba de daune totale. Am incasat prin banca de la asigurari suma ... (vezi toată discuția)