Buna ziua am si eu o intrebare daca sotul meu este arestat in austria el nefiind vinovat deorece locuia in aceeasi casa cu niste romani care se ocupau cu furt si la momentul acela aintrat politia peste ei in casa si l-a luat si pe el am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac si el este nevinovat.Pot sa fac o cerere la ambasada sa il trimita in tara si sa ii dea interdictie in austria?Va multumesc
pana nu va fi considerat vinovat sunt convins ca nu o sa fie eliberat. depinde foarte mult de ceilalti daca vor sa-l scoata basma curata ori nu si mai conteaza si probele ce le au autoritatile austriece impotriva sotului dvs.
daca nu au probe il pun in libertate...insa nu puteti risca acest lucru ..dumnealui are nevoie de un avocat care sa-i reprezinte interesele...eventual sa ceara o extradare...
am inteles deci pot cere extradare....dar eu nu inteleg daca el este nevinovat si nu o sa gaseasca probe video si foto impotriva lui de ce sa il mai tina in arest?
Furt in austria
paulpetrisor
Buna ziua,fratele meu a fost luat ieri 7.07.2015 de catre IPJ Bacau pt interogatoriu.De dimineata am fost sunata de cei de la Bacau si informata ca va fi ... (vezi toată discuția)