avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt in Austria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt in Austria

Buna ziua,fratele meu a fost luat ieri 7.07.2015 de catre IPJ Bacau pt interogatoriu.De dimineata am fost sunata de cei de la Bacau si informata ca va fi extradat in cel mult 10 zile in Austria pt furt de motocositoare si furt de motorina.Avocatul pus din oficiu m-a sunat si dumnealui sa imi spuna ca fratele meu a recunoscut faptele savarsite si va fi transferat acolo si judecat de austrieci,deoarece prejudiciile sunt enorme in valoare de 80.000 de euro.Problema e ca mai sunt 2 complici,dar nu stiu daca fratele meu i-a declarat si pe ei sau a luat totul asupra lui.Va implor sa imi dati un sfat,ce as putea sa fac inm cazul acesta pt a-l ajuta,stiu ca pedepsele pt furt sunt mari,iar el va sta in arest preventiv ppana se va termina procesul acolo.Se poate cere la munca daca sta in arest preventiv? Pot urmari pe vreun site informatii despre proces?
Pe perioada arestului preventiv nu se iese la muncă.
Dacă există dovezi împotriva fratelui dvs. , ar putea fi fi condamnat. Dacă se va întâmpla astfel, la un moment dat ar putea solicita transferul în România în vederea executării pedepsei. Se pune problema plății prejudiciului , care nu este neglijabil. Ar fi bine să vorbiți cuun avocat de acolo.Altfel nu văd cum l-ați putea ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv oana15 oana15 fratele meu a fost in arest preventiv la ipj de care apartinem, ieri a fost trimis in judecata si i sa prelungit arestul preventiv, as dori sa stiu daca el ... (vezi toată discuția)
Arestat preventiv si mandat de extradare Kuk96 Kuk96 Buna ziua, As dorii si eu niste informatii despre ceea ce am detaliat mai jos.. La data de XX octombrie 2018 a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de ... (vezi toată discuția)
Complicitate furt pinkiecryss pinkiecryss Buna ziua.as vrea sa va prezint urmatorul caz si poate ma ajutati cu niste sfaturi.In 2011 Andrei a planuit o spargere la un abador in Austria,impreuna cu alte ... (vezi toată discuția)