avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... arest preventiv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

arest preventiv

fratele meu a fost in arest preventiv la ipj de care apartinem, ieri a fost trimis in judecata si i sa prelungit arestul preventiv, as dori sa stiu daca el poate fi mutat in penitenciar pana la urmatorul termen, pt ca in solutie nu spune nimic
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 16:43, 12 Iulie 2012
ramine in arestul IPJ pina la finalizarea dosarului deoarece ste un arest preventiv si nu o incarcerare in vederea executarii pedepsei.
daca in arest este o mare aglomeratie, poate fi mutat la un penitenciar din apropierea instantei de judecata.
Am inteles,daca ar fi mutat ar trebui sa fim instinntati intr/un fel,nu...adica nu cred ca il pot muta fara sa anunte macar
Nu cred ca va instiinteaza in cazul unui transfer intr-un penitenciar. Cred ca ar fi bine sa telefonati si sa va interesati inainte de a intreprinde o vizita la arestul inspectoratului de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi ridic interdictia de a parasi tara? mellisa_38f mellisa_38f fratele meu sa eliberat din penitenciar acum o saptamana si vreau sa vina in vizita in italia la mn vreau sa stiu daca poate sa vina ?iar daca are interdictie ... (vezi toată discuția)
Prelungire arest cu 60 de zile Andreea239 Andreea239 Buna ziua.Prietenul meu dupa ce i-au expirat cele 29 de zile de arest preventiv,i-a venit un nou mandat de 60 de zile si a fost transferat la Rahova.Ce ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)