avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil scos la licitatie de catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil scos la licitatie de catre banca

buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu imobilul.din moment ce am primit instintare de a achita suma complecta de 9456 RON in termen de 15 zile,termen pana la scoaterea la licitatie a imobilului?:">
Cel mai recent răspuns: Rhiann , utilizator 22:10, 6 Martie 2012
adica mai bine zis..executor fiind calau.. si totul depinde de el neavand nici un criteriu legal de urmat totul tine de intelegerea care o incheiem.daca el considera ca putem face un angajament facem daca nu ....nu? corect sau am inteles gresit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita RoxanaVasile RoxanaVasile Parintii mei au 2 credite la 2 banci diferite: banca 1 si Banca 2. La banca 1 au girat apartamentul. Cei de la Banca 2 le-au vandut dosarul unei firme de ... (vezi toată discuția)
Executare silita! avibest71 avibest71 Buna ziua! Am un credit bancar luat impreuna cu sotia in anul 2007 fara garantii imobiliare ci doar din veniturile salariale, insumand 50000lei . Dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita licitatie imobil + agentie apostold38 apostold38 Buna ziua, As avea o problema complicata sper sa poata sa-mi raspunda cineva. Am aflat de un imobil, care urma sa fie scos la licitatie a doua oara, prin ... (vezi toată discuția)