avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,sunt casatorita de 14 ani ,am 2 copii minori,nu am servici si nici un venit
vreau sa stiu daca divortez pot sa raman eu cu copii.
multumesc
Cel mai recent răspuns: POP ILDIKO , Avocat 21:26, 6 Martie 2012
Da puteti ramane cu copii, cel mai bine ar fi daca v-ati putea intelege cu sotul ca dvs. sa exercitati autoritatea parinteasca iar domiciliul minorilor sa fie stabilit tot la dvs. Daca nu va puteti intelege cu sotul atunci va recomand sa va angajati un avocat ca sa puteti ramane cu copii. La incredintarea minorilor instanta ia in considerare mai multe aspecte nu numai faptul ca dvs. nu aveti venituri, banuiesc ca este o situatie temporara care se poate schimba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copii dupa divort eionela eionela Buna ziua Am 2 copii minori si doresc sa divortez. As dori ca acestia sa ramana la mine. Ce posibilitate legala am sa obtin acest lucru, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si pensie de intretinere minor manuela77 manuela77 Buna seara. Vreau sa depun la Judecatorie o cerere pentru a obtine custodia minorului si obligatia tatalui la plata pensiei de intretinere. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori danielamanea85 danielamanea85 Buna ziua. Am doua intrebari. 1. 2 soti au impreuna 2 minori. Sotii sunt separati , dar nu divortati. Minorii locuiesc cu unul din soti. Parintele cu care ... (vezi toată discuția)