avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Practicarea profesiei de mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Practicarea profesiei de mediator

Buna seara! Am terminat Facultatea de Drept anul trecut si as dori sa stiu mai multe despre profesia de mediator. Este vreo scoala in acest sens sau trebuie facute anumite cursuri? unde m-as putea angaja ? poate intrebarile mele nu par foarte pertinente, insa nu stiu nimic legat de acest subiect. Va multumesc anticipat!
Da, trebuie sa urmati niste cursuri pt a dobandi calitatea de mediator autorizat , gasiti mai multe detalii pe site-urile de specialitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Calina Sorescu, Mediator
Profesia de mediator nu presupune angajare, nu vă garantează nimeni veniturile, tot ceea ce veţi câştiga va fi pe cont propriu din contractele pe care le veţi încheia cu viitorii clienţi. Presupune cursuri, ulterior plătiţi taxe ptr autorizare, vă trebuie un sediu ptr cabinet, şi aşa porniţi. Cât veţi câştiga depinde de hazard şi de dorinţa dv.stră de muncă.
Raspuns la intrebarile dumneavoastra gasiti in Legea 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, pe site-ul Consiliului de mediere www.cmediere.ro, precum si pe alte site-uri si blog-uri de specialitate.
O zi placuta!
Pentru informatii corecte trebuie sa apelati la legislatia aferenta acestei profesii. In acest sens va pot indruma catre site-ul - [ link extern ] .
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Calina Sorescu, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - acte necesare profesare mediere mireloi mireloi As dori sa stiu acre sunt pasii si procedurile ce trebuiesc urmate pentru a putea deschide un cabinet de mediator?? Va multumesc!! (vezi toată discuția)
Un web-site abuziv la adresa mediatorilor Mediator Maria Raduc Mediator Maria Raduc Buna ziua. Am avut urmatorul dialog cu un client : client: - Dumneavoastra sigur sunteti mediator autorizat? eu: - Desigur, uitati legimitatia, ... (vezi toată discuția)
Mediere, profesia de mediator Dani@ Dani@ In ce conditii pot deveni mediator?Care sunt etapele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea deschide un cabinet de mediere?Este necesar ... (vezi toată discuția)