avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... a dat norocul peste mine ce ma fac??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

a dat norocul peste mine ce ma fac??

ca foarte multi am jucat si eu la pariuri sportive online , firma este din malta dar are si interfata in limba romana (nu stiu daca este inregistrata si in romania ) am castigat o suma mare de bani si spre surprinderea mea bani chiar au intrat in cont
intrebarea mea este trebuie s-a platesc impozit ptr bani obtinuti ???
care este baza legala ??? multumesc anticipat ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 11:08, 11 Martie 2012
...vreau sa particip si eu....la aceste pariuri. baza legala este cea referitoare la impozitarea castigurilor realizate din participarea la jocurile de noroc. In ceea ce priveste impozitarea,....stiam ca institutia Statului este pe faza.....sa fi scapat Dvs-tra ? ....
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
ContSters98997, utilizator
nu stiu daca sunt sau nu pe faza,deocamdata cred ca este prea devreme bani au intrat in cont in urma cu 4 zile , impozitul nu a fost retinut la sursa iar suma este foarte mare
ce treaba are romania cu malta...dara bani au fost castigati in afara statului....ca si cum mar impozita pe mine care lucre in uk.
In Codul fiscal, referitor la impozitul pe venit, avem:

ART. 40 Sfera de cuprindere a impozitului

(1) Impozitul prevăzut în prezentul titlu, denumit în continuare impozit pe venit, se aplică următoarelor venituri:

a) în cazul persoanelor fizice rezidente române, cu domiciliul în România, veniturilor obţinute din orice sursă, atât din România, cât şi din afara României;

[...]

De aici eu trag concluzia ca datorati 16% impozit pe venit.
plus 5,5 % la fd. sanatate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)
Bani castigati din jocuri de noroc (aici, pariuri) bogdan_zuzu bogdan_zuzu Buna ziua, Am auzit ca a aparut o noua lege privind impozitarea castigurilor obtinute din jocurile de noroc, cel putin in cazul agentiilor de pariuri \\"de ... (vezi toată discuția)