avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inscrierea in cartea de munca a schimbarii functiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inscrierea in cartea de munca a schimbarii functiei de baza

Am o angajata cu contract de munca cu timp partial. Pana luna trecuta aceasta angajata a avut functia de baza la alta societate, de unde a fost concediata. Prin urmare, am preluat noi functia de baza. ITM-ul a facut in cartea de munca inscrierea "Schimbat functia de baza de la societatea "X" la societatea "Y". Societatea noastra are aprobare sa tina cartile de munca la sediu. E corect daca eu fac inregistrarea "Incadrat si schimbat functia de baza la SC "Y" SA, iar la actul in baza caruia s-a facut inregistrarea trec contractul de munca cu care am angajat-o acum 2 ani?
Cel mai recent răspuns: luca32 , utilizator 15:15, 20 Noiembrie 2008
luca32 a scris:

Am o angajata cu contract de munca cu timp partial. Pana luna trecuta aceasta angajata a avut functia de baza la alta societate, de unde a fost concediata. Prin urmare, am preluat noi functia de baza. ITM-ul a facut in cartea de munca inscrierea "Schimbat functia de baza de la societatea "X" la societatea "Y". Societatea noastra are aprobare sa tina cartile de munca la sediu. E corect daca eu fac inregistrarea "Incadrat si schimbat functia de baza la SC "Y" SA, iar la actul in baza caruia s-a facut inregistrarea trec contractul de munca cu care am angajat-o acum 2 ani?

Cum adica " ITM-ul a facut in cartea de munca inscrierea "Schimbat functia de baza de la societatea "X" la societatea "Y". " este deja operata trecerea functiei de baza de la osocietate la alta?
Da, este deja operata.
Daca este deja facuta inscrierea in carnetul de munca nu mai trebuie sa faceti nici o inscriere. In baza a ce este facuta inscrierea?
Inscrierea a fost facuta pe baza unei cereri facute de catre angajata respectiva catre ITM.
Va multumesc pentru ajutor.
Daca carnetul de munca este inchis il deschideti dvs. cu inscrierea stabilit functia de baza la sc.c......... , puneti data tot in baza unei cereri.
Daca dupa inscrierea facuta de ITM carnetul nu este inchis de catre ITM nu mai este nevoie sa faceti alta inscriere

Alte discuții în legătură

Problema angajare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat angajat la firma A cu 8 ore (functie de baza) si firma B cu 2 ore. De la 1 octombrie vreau ca la firma a sa aiba contract de 2 ore si ... (vezi toată discuția)
Functie baza - carnet de munca masterru masterru D-l Vasile este angajat cu functie de baza si contract de 8 ore la S.C. X S.R.L. din 01.01.2007. Acelasi domn Vasile este angajat cu contract de 2 ore la S.C. ... (vezi toată discuția)
Operarea in carnetul de munca a functiei secundare tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Un salariat este incadrat cu CIM cu noema intreaga, functia de baza la o societate. Intre timp el isi mai ia un job, cu timp partial. Dupa 1 an CIM ... (vezi toată discuția)