avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inscrierea in cartea de munca a schimbarii functiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inscrierea in cartea de munca a schimbarii functiei de baza

Am o angajata cu contract de munca cu timp partial. Pana luna trecuta aceasta angajata a avut functia de baza la alta societate, de unde a fost concediata. Prin urmare, am preluat noi functia de baza. ITM-ul a facut in cartea de munca inscrierea "Schimbat functia de baza de la societatea "X" la societatea "Y". Societatea noastra are aprobare sa tina cartile de munca la sediu. E corect daca eu fac inregistrarea "Incadrat si schimbat functia de baza la SC "Y" SA, iar la actul in baza caruia s-a facut inregistrarea trec contractul de munca cu care am angajat-o acum 2 ani?
Cel mai recent răspuns: luca32 , utilizator 15:15, 20 Noiembrie 2008
Daca carnetul de munca al persoanei respective a fost completat de catre ITM, dvs nu aveti decat sa faceti deschiderea lui pe societatea unde si-a stabilit functia de baza, asa cum v-a explicat adelaida_07 : stabilit functia de baza la S.C. ....., data de la care se face stabilirea functiei de baza, functia, salariul , actul in baza careia faceti completarea cererea nr. .... din data de .....
Multumesc pentru ajutor adelaida_07 si elis, am rezolvat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema angajare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat angajat la firma A cu 8 ore (functie de baza) si firma B cu 2 ore. De la 1 octombrie vreau ca la firma a sa aiba contract de 2 ore si ... (vezi toată discuția)
Functie baza - carnet de munca masterru masterru D-l Vasile este angajat cu functie de baza si contract de 8 ore la S.C. X S.R.L. din 01.01.2007. Acelasi domn Vasile este angajat cu contract de 2 ore la S.C. ... (vezi toată discuția)
Operarea in carnetul de munca a functiei secundare tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Un salariat este incadrat cu CIM cu noema intreaga, functia de baza la o societate. Intre timp el isi mai ia un job, cu timp partial. Dupa 1 an CIM ... (vezi toată discuția)