Am o angajata cu contract de munca cu timp partial. Pana luna trecuta aceasta angajata a avut functia de baza la alta societate, de unde a fost concediata. Prin urmare, am preluat noi functia de baza. ITM-ul a facut in cartea de munca inscrierea "Schimbat functia de baza de la societatea "X" la societatea "Y". Societatea noastra are aprobare sa tina cartile de munca la sediu. E corect daca eu fac inregistrarea "Incadrat si schimbat functia de baza la SC "Y" SA, iar la actul in baza caruia s-a facut inregistrarea trec contractul de munca cu care am angajat-o acum 2 ani?
Daca carnetul de munca al persoanei respective a fost completat de catre ITM, dvs nu aveti decat sa faceti deschiderea lui pe societatea unde si-a stabilit functia de baza, asa cum v-a explicat adelaida_07 : stabilit functia de baza la S.C. ....., data de la care se face stabilirea functiei de baza, functia, salariul , actul in baza careia faceti completarea cererea nr. .... din data de .....
Problema angajare
Vioreld
Buna ziua. Am un salariat angajat la firma A cu 8 ore (functie de baza) si firma B cu 2 ore. De la 1 octombrie vreau ca la firma a sa aiba contract de 2 ore si ... (vezi toată discuția)