Buna ziua,as dori sa intreb urmatorul lucru:sant in divort cu sotia;iar din in timpul casniciei noastre am contractat un credit bancar la care sotia este codebitoare,garanta,s-au incheiat si contracte de fidjesiune din partea ambelor parti.De la inceputul procesului de divort sotia refuza sa mai contribuie la plata ratelor contractate impreuna.Ce sanse am daca o chem in instanta pentru plata a 50% din valoarea ratelor pana la partaj__salariul meu singur nu mai acopera ratele--,daca exista vreo lege in acest sens si care este aceasta.Va multumesc.
Incercati sa purtati o discutie cu ea si sa o convingeti sa va dea jumatate de rata de buna voie. Daca nu, puteti sa o anuntati ca dv in calitate de titular nu mai achitati ratele si din moment ce ea apare ca si codebitor banca se va intrepta catre ea pentru rate. Asa ca e mai bine sa dea 1/2 de buna voie decat sa plateasca toata rata singura.
Buna ziua.Am citit mesajul d-voastra cu intarziere.Exista vreun temei legal a ceeace mi-ati sugerat d-voastra?Pentru ca ratele sant foarte mari,iar ipoteca este pusa pe casa parintilor mei!Nu se trece la executare silita?
Se poate muta ipoteca?
tumi
buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)