avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj credit ipotecar

As dori sa stiu procedura privind partajul creditului ipotecar. Mentionez ca sunt divortata de 3 ani si in toti acesti ani suport ratele singura, fostul sot nu contribuie la achitarea ratelor insa face parte din contractul de credit ca si coplatitor.
Cel mai recent răspuns: W0rDpa$$ , utilizator 11:10, 22 Februarie 2017
Dificil, foarte dificil, in realitate instantele nu-l pot imparti efectiv, insa se poate face o reglare a datoriilor intre cei doi codebitori.
Nu se ia in calcul ce s-a platit de la achizitionarea apart si pana la despartirea partilor si se imparte la 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie credit ipotecar AphisG AphisG Buna ziua, In anul 2016, impreuna cu fosta sotie am achizitionat un apartament folosindu-ne de un credit ipotecar facut pe numele ei la care eu am fost ... (vezi toată discuția)
Divorț. poate prelua unul dintre soți ratele la creditul imobiliar făcut în timpul căsătoriei? mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)
Divort/ credit livia19 livia19 buna ziua, va rog mult sa m-ajutati cu un sfat.sunt casatorita si intentionez sa divortez,, am impreuna cu sotul un credit prin \"prima casa\", al carui ... (vezi toată discuția)