avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 285/2010 mai este in vigoare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 285/2010 mai este in vigoare?

Poate sa imi spuna cineva daca legea 285/2010 care avea prevederi pentru 2011 mai este in vigoare si in 2012? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gordius , utilizator 12:42, 7 Martie 2012
Legea 283 din 14 decembrie 2011 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar

Aceasta lege reglemteaza si salarizarea personalului din sectorul bugetar in anul 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul unui functionar public? nicolas1982 nicolas1982 care sunt actele normative ce stau la baza calcularii salariului unui functionar public ( din aparatul de specialitate al primarului)? (vezi toată discuția)
Potrivit cãrei legi sunt salarizaþi funcþionarii publici? baza baza dupa care lege a salarizarii se mai face salarizarea functionarului public ? salarizarea unica ? 330? sau alta lege douasute nu mai stiu cat.., (vezi toată discuția)
Salarizarea bugetarilor rstogan78 rstogan78 - doresc sa stiu care este actul juridic ce stabileste cuantumul salariilor in sectorul bugetar pentru anul 2012 Va multumesc (vezi toată discuția)